Commercieel Directeur Sandra Rotmans

“Doe het met passie of helemaal niet”

Sandra Rotmans is Commercieel Directeur van Prestige Vocal Groups en in die rol dagelijks actief in het leiden van het bedrijf op het gebied van marketing, financiën, strategie en het bedenken van leuke evenementen voor de bijna 2000 leden.

Na haar studie Toegepaste Communicatie Wetenschap aan de Universiteit van Twente heeft Sandra Rotmans jarenlang ervaring opgedaan als marketeer binnen grote internationale bedrijven, zoals HealthCity en Build-A-Bear Workshop. Hierna heeft ze haar droom om een eigen bedrijf te starten waargemaakt met de oprichting van marketingbureau Project Pow.

Sandra is bijzonder enthousiast en heeft een brede interesse. Vandaar dat ze zichzelf steeds bijschoolt op het gebied van marketing en nieuwe ontwikkelingen. Ze is zeer ambitieus en steeds bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe plannen om het aanbod van Popkoor Prestige te blijven uitbreiden.

Samen met haar partner Ton van Diepen heeft ze Popkoor Prestige in korte tijd tot een groot professioneel bedrijf laten groeien en samen bedenken ze steeds verfrissende nieuwe uitbreidingen en evenementen.