Muzikaal Directeur Ton van Diepen

“Muziek is mijn leven”

Ton van Diepen is Muzikaal Directeur van Prestige Vocal Groups en in die rol dagelijks actief in het leiden van meerdere koren van Popkoor Prestige, arrangeren van de muziek, het begeleiden van de andere dirigenten en het bedenken van leuke evenementen voor de bijna 2000 leden.

Met hart en ziel arrangeert, dirigeert en coacht hij de groepen in het meerstemmig zingen. Kwaliteit en plezier staan voorop, wat leidt tot spetterende optredens. Ton is een bijzonder goede pianist en heeft het talent om grote groepen te leiden, enthousiasmeren en motiveren.

Na zijn studie piano aan het Conservatorium is Ton zich continue blijven ontwikkelen, onder andere door koordirectie en zangtechniek te studeren. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in het arrangeren en heeft hij diverse masterclasses gevolgd bij Wibi Soerjadi. Inmiddels zit hij ruim 25 jaar aan de piano en heeft hij aan diverse award-winnende producties mogen meewerken.

Samen met zijn partner Sandra Rotmans heeft hij Popkoor Prestige in korte tijd tot een groot professioneel bedrijf laten groeien en samen bedenken ze steeds verfrissende nieuwe uitbreidingen en evenementen.

Kijk ook eens op: www.tonvandiepen.nl